thai massage göteborg thai oljor

Thai Massage Göteborg är mycket glada över att kunna stå till tjänst och hjälpa dig med vår kompetens och erfarenhet inom massage. Vi anser att efter mycket erfarenhet så är vi också mycket vältränade i de olika formerna av massage som vi kan erbjuda dig. Våra tjänster vi erbjuder är de tjänsterna vi anser vara de som är och har varit de mest attraktiva och omtyckta tjänsterna idag. Vi specialiserar på att konstant bli bättre och utveckla våra tjänster så att de passar dig som vår kund. Genom att alltid lyssna in dina önskemål och behov kan vi också idag säga att vi är en av de bästa på vad vi gör.

Just nu är vi stolta över att kunna erbjuda följande massagetjänster:

Thai Massage Göteborg:

  • Thailändsk Massage
  • Thailändsk Oljemassage
  • Helkroppsmassage
  • Ryggmassage
  • Massage

Thailändsk massage

En del har lärt sig färdigheter från erfarna thailändska massörer och i sin tur har de också blivit experter. Därför, om du letar efter en autentisk thailändsk massage du har många skäl att komma i kontakt med oss.

Thailändsk oljemassage

När massagen går djupt och inte bara förbättrar den blod och lymfcirkulationen men också rensar toxiner från olika delar av kroppen. Vi tror att du kommer ha mycket nytta av thailändsk oljemassage.

Helkroppsmassage

Vi kommer att erbjuda dig den absolut bästa möjliga massage du kan få. Det kommer att gå långt för att förbättra rörelseomfång, förbättra energinivåer och även förbättra cirkulationen till olika delar av din kropp. Det kan också bidra till att korrigera och underlätta eventuella problem med leder och ben

Ryggmassage

Ryggmassage är mycket mer än vad det låter. Det är många som har försökt bli väck sin smärta och gärna prövat alternativa metoder utan lycka. För sådana människor kan vår speciella thaimassage säkert göra stor skillnad. Det kan bidra till att ta bort kronisk ryggsmärta och stelhet.

Massage

Bortsett från thailändsk massage, erbjuder vi dessutom även andra typer av massage men vår expertis är mer mot thailändsk form av massage. Vi erbjuder många olika massager utöver thailändsk bla. svensk massage, aromaterapi massage, mfl. kontakta oss för mer information.